Lidt om mig

Jeg er født i 1958 og typen hvor ET ORD ER ET ORD.

Jeg er oprindeligt udlært i Irma og uddannet Sygehjælper.
Jeg har senere arbejdet som Servitrice og Handikaphjælper.

Jeg har også arbejdet som Nødhjælpsarbejder i Irak, Iran og Indonesien, med renovering af Health klinikker og hospitaler, Camp’s for nødhjælps arbejdere og Nødhjælps uddeling som var drømmen der gik i opfyldelse.

Som selvstændig har jeg været i Restaurations branchen, i Tagpapdæknings branchen, og siden 2002 i Antik branchen og her bliver jeg de næste mange år 🙂

Lidt om mig

Jeg er født i 1958 og typen hvor ET ORD ER ET ORD.

Jeg er oprindeligt udlært i Irma og uddannet Sygehjælper.
Jeg har senere arbejdet som Servitrice og Handikaphjælper.

Jeg har også arbejdet som Nødhjælpsarbejder i Irak, Iran og Indonesien, med renovering af Health klinikker og hospitaler, Camp’s for nødhjælps arbejdere og Nødhjælps uddeling som var drømmen der gik i opfyldelse.

Som selvstændig har jeg været i Restaurations branchen, i Tagpapdæknings branchen, og siden 2002 i Antik branchen og her bliver jeg de næste mange år 🙂