Menu
Your Cart

Hjemmesiden anvender cookies, du kan læse yderligere her Privatliv og Cookies

Kundeservice

Kundeservice

På grund af den megen ekstra sikkerhed ved internethandel nu om dage, kan du blive bedt om dit telefonnummer når du kommer til betalingssiden, for at der kan blive sendt en sikkerhedskode til dig,

Og du kan blive bedt om at bekræfte dit køb med Mitid, der er ikke noget fordækt ved det, det er kun en lovpligtig (3D Secure) ekstra sikkerhedsforanstaltning fra NETS for at undgå misbrug af stjålne kreditkort.

 

Du kan kontakte os på tlf.: 21 29 79 21 eller på mail info@a-antik.dk

Henvendelser angående salg til A-Antik.dk bedes sendt på mail.

 

Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagene.

 

A-Antik.dk er en e-mærket netbutik som lover sikker nethandel. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

 

Send en mail når en kunde fortryder eller reklamerer:

Har du sendt en vare retur til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Børn og unge under 18 år:

Du skal være fyldt 18 år for at handle på A-Antik.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.