Menu
Your Cart

Hjemmesiden anvender cookies, du kan læse yderligere her Privatliv og Cookies

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb (Fortrydelsesret)

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@a-antik.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

 

Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked og du indestår så for dækning af udgifter til returnering .

 

Ved manglende afhentning kan varen gensendes mod betaling af porto samt betaling af dækning for udgift til returnering til A-Antik.dk.

 

Du skal gøre A-Antik.dk opmærksom på at du har fortrudt købet senest 14 dage efter købet og din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har fortrudt.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til følgende adresse:

A-Antik.dk / Vivi Petersen

Alleen 19

4736 Karrebæksminde

Og pakken må sættes i udhuset.

Tlf. 21297921

E-mail: info@a-antik.dk 

Pakken må KUN sendes til denne adresse.


Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen eller senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.

 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Hvis der er noget galt med varen (Reklamationsret)

Når du handler på A-Antik.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

 

A-Antik.dk / Vivi Petersen

Alleen 19

4736 Karrebæksminde

Og pakken må sættes i udhuset.

E-mail: info@a-antik.dk 

Pakken må KUN sendes til denne adresse.

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.